Algemene voorwaarden

 1. Aangeraden wordt dat bestellingen tot minimaal 4 weken voor de afhaal/besteldatum gedaan wordt. M.u.v. bruidstaarten of soort gelijke taarten. Deze dienen uiterlijk 2 maanden voor de trouwdatum besteld te worden.
 2. Annuleren kan tot 2 weken voor de afgesproken afhaaldatum.

  Bij annulering door de cliënt binnen 7 dagen brengt LoveLicious Cakes 50% in rekening vanwege de gemaakte kosten.

  Bij annulering door de cliënt korter dan 2 dagen van tevoren vervalt het recht op terugbetaling

 3. Alle prijzen op de site zijn inclusief btw.
 4. Betaling kan ALLEEN geschieden via volledige vooruitbetaling na bevestiging van bestelling. Een week voorafgaand aan de leverdatum dient het bedrag betaald te zijn. Bij bruidstaarten is dit 2 weken van tevoren.
 5. LoveLicious Cakes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal er eerst gekeken worden naar een passende oplossing. Er is goed contact met een aantal gelijkwaardige collega’s.
 6. Alle afspraken worden altijd per e-mail bevestigd. Dit om misverstanden te voorkomen. Deze afspraken zijn bindend.
 7. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. LoveLicious Cakes zorgt ervoor dat de taart stabiel en goed verpakt vervoersklaar is.
 8. Indien u bij uw (bruids)taart of sweet table borg dient te betalen voor eventueel materiaal bent u degene die zorgt dient te dragen voor het retour brengen van de materialen binnen een week na gebruik.
 9. Reiskostenvergoeding: wanneer LoveLicious Cakes op lokatie een bruidstaart moet verzorgen worden er bezorgkosten en reiskosten gefactureerd. Deze bedragen €0.40 per gereden km retour op basis van google maps Brunssum - plaats van bestemming, eerst voorgestelde route.