• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Sweet Table


Op dit moment een grote hit!

Een Sweet Table is eigenlijk nog het beste te vergelijken met een High Tea. I.p.v. alleen een stuk taart kunnen de gasten nu kiezen uit een scala van lekkernijen.
Voor allerlei gelegenheden kan er gekozen worden voor een Sweet Table, denk aan een verjaardag, babyshower, zakelijk event of uiteraard een bruiloft.

Het mooie van een Sweet Table is dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd waardoor het één mooi geheel vormt. Dat kan zijn in een bepaald thema zoals bijvoorbeeld 'vintage' of in een bepaald kleurenschema zoals 'mint & gold". Allerlei zoete lekkernijen die in een mooi thema gepresenteerd worden. Dit zijn deels zelfgemaakte en deels gekochte lekkernijen. En natuurlijk mag de aankleding niet vergeten worden!
Als “centre piece” heb je de taart die staat ook centraal gepresenteerd in het midden. Daaromheen de overige lekkernijen. Denk hierbij aan cupcakes, cakepops, koekjes, soesjes, macrons, allerhande snoepjes, drankjes etc.

Een Sweet Table is ook weer uniek en wordt in overleg met u ontworpen. Zowel de recepten als het thema worden in overleg bepaald. Zo is het mogelijk om de tafel met of zonder taart te bestellen. Aangezien een Sweet Table maatwerk is, is het heel moeilijk om hiervoor een vaste prijs te rekenen. Het is afhankelijk van het aantal personen, welk soort lekkernijen en of er wel of niet voor de versiering gezorgd dient te worden.

Het is raadzaam om minimaal 6 weken van tevoren een Sweet Table te bespreken.